Acupunctuur

Bij wat voor klachten is acupunctuur het meest effectief?
In de visie van onze acupuncturist moet u dan denken aan gezondheidsproblemen waaraan geen structurele veranderingen ten grondslag liggen, maar functionerings problemen. Zoals bijv. spastische colon, obstipatie, menstruatiestoornissen, overgangsklachten, slaapstoornissen, angsten, verslavingsproblematiek (roken, alcohol, eten), restless legs,hoofdpijnklachten, enz. Als een patiënt zich meld met een verdacht beeld waarmee hij/zij nog nooit een huisarts heeft geconsulteerd, dan zal er altijd doorverwezen worden.

Hoe ziet een behandeltraject met acupunctuur eruit?
De eerste sessie zal wat langer duren aangezien dan middels een uitgebreid vraaggesprek de verstoring van de gezondheid in beeld zal worden gebracht. De eerste behandeling wordt dan ook meteen gegeven. Na 5 behandelingen vindt er een evaluatie plaats. Als er in 5 behandeling geen veranderingen in het beeld zijn opgetreden wordt de behandeling sowieso gestopt.

Vergoeding
Onze acupuncturist is aangesloten bij de NVA wat garant staat voor goede opleiding, regelmatige bijscholing en kwaliteit. Aangezien hij lid is van de NVA vergoeden zorgverzekeraaars de behandeling conform de voorwaarden van uw aanvullende verzekering.

Heeft u vragen omtrent uw gezondheid en acupunctuur neem dan gerust contact op met onze acupuncturist. Hij maakt graag tijd vrij om u uitgebreid te informeren.