Karel VarossieauIk ben Karel Varossieau.

Ik werk sinds 1984 als algemeen fysiotherapeut en nog altijd bevlogen en enthousiast. Heel veel plezier haal ik uit het contact met patiënten en als zij weer beter kunnen werken, lopen, fietsen, tennissen, slapen en dat met minder of geen pijn geeft dat veel voldoening. Bewegen is mijn passie. Ik heb grote affiniteit met sport en sportblessures. Sporten is de rode draad in mijn leven. In 1985 de hele triatlon, recent 2x de alternatieve Elfstedentocht, tennis, skiën, snowboarden,wielrennen, mountainbiken enz, enz. Zowel met het hebben als het behandelen van blessures dus een rijke ervaring. Je kunt dus zeggen zowel professioneel als amateur “expert in bewegen”.

Vervolg opleidingen heb ik gedaan in de sportfysiotherapie, tapen en bandageren, dryneedling en ik neem deel aan het COPDnet en het claudicationet.

Daarnaast ben ik NVA geaccrediteerd acupuncturist.

Samen met Lidian ben ik eigenaar van de praktijk. Getrouwd zijn we ook al weer meer dan 25 jaar en we hebben 4 kinderen. In 1986 zijn wij op nieuw Vossemeer begonnen, eerst in het wit- gele kruisgebouw en sinds 1991 op onze huidige locatie, de vijzel 2. Sinds het najaar van 2013 werken wij samen met het naburig gelegen fitnesscentrum, Fox & Body, waar wij middels een deur in de oefenzaal binnendoor naar toe gaan met onze patiënten. Wij ervaren dit als een heel prettige en nuttige uitbreiding. In januari 2014 zijn we ook gestart in Sint Philipsland in het tot fysiotherapie verbouwde pand aan de Wilheminastraat 4.

U bent van harte welkom in onze praktijk. Samen werken we aan uw gezondheid