Martijn den OudenHoi! Ik ben Martijn, 38 jaar en woon samen met mijn dochter Lynn in Roosendaal.

Ik ben algemeen fysiotherapeut sinds 2016. Mijn passie is de mens in alle facetten, zowel fysiek als psychisch. Ik ben enorm gefascineerd door hoe alles in ons lijf met elkaar in verbinding staat. Dat ik sinds 2017 osteopathie aan het FICO in Antwerpen studeer, is voor mij dan een logisch vervolg.

Als er ergens een blokkade zit in gewricht, bindweefsel of orgaan, dan tracht de osteopaat die blokkade weg te nemen. Deze restrictie belemmert het zelfherstellend vermogen van ons lichaam. Die osteopathische kennis en technieken, zoals manipulaties, gebruik ik nu ook al in de praktijk als fysiotherapeut.

Ik tracht op zoek te gaan naar de oorzaak, en niet alleen op de symptomen te werken. Voeding is dan onlosmakelijk een belangrijk onderdeel in onze lichamelijke balans.

Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd, zoals medical taping en dry needling. Die technieken pas ik dan ook regelmatig toe.

Ik werk sinds juni 2019 met veel plezier bij Varossieau, en behandel alle soorten klachten, zowel manueel als in begeleiding bij training en revalidatie.